Henk Veraart
Henk veraart; Lean Ophthalmic Surgeon; Boardmember at LIDZ; co-owner of Lasik Centrum Tilburg

Pieter is een creatieve interieur architect, die niet uitsluitend levert wat gevraagd wordt, maar veel meer als direct betrokkene meedenkt en meewerkt aan een perfect resultaat! Hij onderzoekt de wensen en de situatie, discussieert over de mogelijkheden en geeft oprechte feed back. Hij draagt creatieve en out-of-the-box voorstellen aan, waarbij hij het gebruik van bijzondere materialen zoals zink en metallic lakken niet schuwt. Pieter ontwerpt met passie, hij begeleidt met enthousiasme en kennis van zaken en levert vervolgens een fraai eindresultaat op. Dit alles vanuit het gebruik van de ruimte, waarbij zowel interieur als exterieur wordt betrokken; van stoel tot tuin. Voor interieuradviezen en -bouw, kleur- en materiaalkeuze, in- en externe woningdecoratie en daaraan gekoppeld zelfs adviezen mbt de beplanting en omgeving biedt Pieter net dat beetje meer.

Roland Ritmeester

Roland Ritmeester; XLVR Consultancy - business & organizational development, recruitment, training

Apart from being very creative, re-inventer of the out-of-the-box-principle, Pieter delivers on time and below budget. Important quality for projects with strict dead lines, that tend to go over budget! Never loses his good humour either, and that's very reassuring for all other members of project teams.

 

Dré Stevens

Dré Stevens; Algemeen directeur van Gianotten Printed Media

Pieter bracht "the wave" in ons kantoor. Op bijzonder creatieve wijze heeft Pieter bezoeker en medewerker met elkaar verbonden. Het ontstane open kantoor wordt nu, 8 jaar later, nog steeds positief beoordeeld. Zowel door de gebruker als door de bezoekers. 
Pieter is een kanjer!

Michel van Oosterhout; Tandarts / eigenaar Tandartspraktijk Amazone Tilburg

Mijn vrouw en ik hebben Pieter Verbraak ruim 10 jaar geleden leren kennen en hebben van zijn vakmanschap gebruik gemaakt voor het volledige interieurontwerp van onze tandartspraktijk “Amazone” te Tilburg. 

Het totale voor- en bouwtrajekt heeft daarbij zo’n 10 maanden in beslag genomen waarbij vooral is opgevallen dat het zeer prettig communiceren is met Pieter. 
Hij luistert goed, houdt rekening met persoonijke wensen en is een kei in het bedenken van probleemgerichte oplossingen, zonder daarbij de functionaliteit en esthetiek uit het oog te verliezen. 

Ook bedenkt hij bruikbare alternatieven als het budget overschreden dreigt te geraken. 
Pieter is een man die zijn afspraken nakomt, gedreven is in zijn vak en je het gevoel geeft echt bezig te zijn met jouw projekt. 

Recent hebben we een forse waterschade gehad binnen onze tandartspraktijk. 
Voor ons was meteen duidelijk dat wij opnieuw een beroep zouden doen op Pieter om logistiek gezien alle disciplines voor het noodzakelijke herstel te benaderen en op elkaar af te stemmen. In dat opzicht “ontzorgt” hij je volledig. 

Conclusie: Pieter is iemand die zeer prettig is in de omgang, professioneel handelt, de lijntjes kort houdt en respectvol met alle partijen omgaat. 
Een ideale “partner” om (interieur)projekten te ontwerpen én te begeleiden. 

Michel van Oosterhout, tandarts 

September 23, 2015, Michel was Pieter Verbraak's client

Herman Thijs
Herman Thijs; Interieurbouwspecialist, Directeur van Herman Thijs B.V. Interieurbouw

Ik ken Pieter als een zeer gedreven ontwerper die ontwerpen maakt die een visite kaartje zijn voor de opdrachtgever. De zeer verrassende ontwerpen blijven toch functioneel. Het is altijd een plezier om deze ontwerpen te mogen uitvoeren. Uw ontwerp opdracht is bij Pieter in goede handen...

Marjan Sins 
Marjan Sins; Photographer

Pieter weet met zijn oog voor detail, precisie en zijn kunde zich zo te verplaatsen in de wens van zijn klanten dat er daadwerkelijk iets neergezet wordt wat men versteld doet staan. 
Communiceren en fantaseren met zijn klant staat dan ook hoog in het vaandel. 
Ook wordt er middels detaillering werkelijk de puntjes op de i gezet. 
Zijn werk is verfrissend, spreekt tot de verbeelding en inspireert. 
Ik vond het prettig om met hem samen te werken. 

 

VIRTUEEL PANORAMA

>